Star Wars: The Clone Wars (2008.)

Star Wars Clone WarsZemlja: SAD
Trajanje: 98 minuta
Režija: Dave Filoni
Glasovi: Matt Lanter,Ashley Eckstein, James Arnold Taylor, Christopher Lee, Samuel L. Jackson

Jučer sam pogledal The Clone Wars. A skoro nisam. Otišli smo u kebabdžinicu di je ispred nas bilo jedno 15 školaraca – samo se školarci tolko grče pretvarat da su punoljetni; mi stariji znamo bolje – koje je kebabdžinarka posluživala kebabom u svojoj usporenoj kebab nirvani zbog koje smo čekali kojih 20 minuta da dođemo do kebaba.

Jedan od prijatelja je na to krenul pizdit da smo propustili početak i da nema smisla sad ić gledat film a ja sam onda rekao “Pa, onda bi me baš mogli pričekat da si i ja odem po kebab!” na što mi je prijatelj razbio naočale i odlučio da ipak oče ići u kino.

Vrhunac The Clone Wars je rođak Jabbe the Hutta koji govori ko Eric Cartman. Fakat. To i vickasta vojska Jar Jar Binks droida. Droid kaže “Nemamo štita!”, drugi kaže “Štoooo?” i umre. Onda kasnije jedan klovn kaže droidu “Okruženi ste!” i droid kaže “Štoooo?” i umre. Očekujem da će se u kratkometražnom TV crtiću – čega su The Clone Wars pilot – droidi gađat tortama i sklizat na banane. Ho ho ho. Evo, već sam se upiškio od smijeha.

Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Darth Maul - Star Wars: The Clone Wars

U Danse Macabre, svojoj odličnoj zbirci eseja o hororu, Stephen King je napisal kak su loši horori oni di ti likovi triput objašnjavaju istu stvar. E pa tako i u The Clone Wars. Dooku presječe kamen, kaže “Što je ovo? Kamen?” a Anakin mu veli “HA HA! Presjekao si kamen!” dok na ekranu, fakat, leži presječeni kamen.

Uglavnom, crtić je bil drek al, realno, sam sam si kriv: znal sam da nisam ciljana publika (to bi bili pikači do 12 godina) al htio sam se vidit sa društvom pa smo, eto, završili u kinu. Ako ništa drugo, crtić ljepo izgleda – nemrem se nagledat robota, svemirskih brodova i tenkova – no, Lucasarts će još puno žganaca jesti dok ne postane novi Pixar.

(Originalno postano 06.10.2008.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.