Imamo predavanje na Liburniconu!

Predavanje na Liburniconu!Od 19. do 21. kolovoza 2016. u Opatiji se održava Liburnicon – godišnja konvencija znanstvene fantastike, fantasya, horora, cosplaya, digitalnih i analognih igara te ostalih pop kulturnih parafernalija za štrebere. Tom ćemo prilikom moj uvaženi suputnik Zvonimir Barać i moja malenkost počastiti dame i gospodu opatijske rivijere korisnim i ugodnim predavanjem o izazovima i opasnostima putovanja kroz vrijeme. Prema trenutnom rasporedu, naše predavanje predviđeno za petak u 00:30h, što je naravno podložno mogućim promjenama.

Kroz niz poučnih i zabavnih lekcija čiji točni broj tek trebamo utvrditi ovisno o količini inspiracije i/ili farmakoloških stimulansa, čudesa i opasnosti putovanja kroz vrijeme poštovanom će publikumu predstaviti iskusni vremenski putnici Dr. Ugo Krošl, uvaženi parafizičar iz pitoresknog austro-ugarskog gradića Agrama te njegov post-apokaliptični mutirani kolega Radosav Harkonnen. U sklopu predavanja će se dijeliti i novi broj Kronopolitana, fanzina za moderene kronoseksualce i sve one koji se tako osjećaju.

Pridružite nam se na našem predavanju koje će biti totalno zabavno i edukativno osim ako neće, u kojem slučaju ćete se svejedno moći zabaviti spektaklom dvojice odraslih ljudi koji se brukaju pred nepoznatom publikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.